بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان، عالیه ملکشاهکویی روز پنجشنبه 29 اردیبهشتماه 1401 با اعلام این خبر گفت: «در این جشنواره یکروزه که با هدف شناخت بهتر فرهنگ ارزشمند شهر تاریخی استرآباد(گرگان) در دومین روز از هفته میراثفرهنگی برگزار شد، غذاهای بومی محلی این شهر تاریخی از جمله ماشپتی، خورش ساک، نخودپلو، شامی گرگانی، ترشک، نان پادرازی، نان ماش، شیرینی زنجبیلی و... معرفی و عرضه شد.»
او خاطرنشان کرد: «در شهر تاریخی استرآباد(گرگان) پنج غذا، شیرینی و نان در فهرست آثار ملی بهعنوان میراث معنوی شهر به ثبت رسیده که شامل ماشپتی، خورش ساک، نخودپلو در بخش غذا و شیرینی زنجبیلی، نان پادرازی در بخش شیرینی و نان است که در این نمایشگاه عرضه شد.»
انتهای پیام/